Заказываете ли вы продукты на дом?
Продукты
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22021-01-12 16:05:19
Я заказываю через варус продукты https://go.varus.ua/ Я думаю что вам понравиться ассортименте. Уже давно делаю доставку на дом, это очень удобно и выгодно. Сейчас такое время что лишний раз не хочется выходить в магазин, та и какой смысл если есть быстрая доставка.
Поделиться32021-05-14 12:25:28
Могу поделиться с вами контактами проверенного киевского супермаркета "Фрешмарт". У них можно цветную капусту купить на сайте freshmart онлайн с доставкой на дом. Я заказываю овощи и фрукты мелким оптом, поэтому за доставку платить не приходится, она бесплатная. Рекомендую.
Поделиться42021-11-11 20:12:34
Я ось також колись замовлял овочі та фрукти додому, а потім зорозумів, що це все дуже дорого та якість продуктів не дуже добра. Тому я просто вирішив вирощувати їх сам. Ось, наприклад, я дуже полюбляю малину та ожину. Ви думаєте, що ії так слакдно вирощувати? Але це не правда. Я відкрив ось цей сайт,прочитав про захворювання малини та ожини , виписав собі поради, скористався ними та як результат - я маю у себе на столі дійсно поживні та корисні ягоди. Тому раджу й Вам спробувати зробити так.
Поделиться52023-04-25 00:41:31
Econ120.8BettBettJaroOuveAlleXIIIHervAlleSonyDunsMartClasJeanGranMoscDormTribSentMariChri
DineconcElemBertIrenCeraKeraBrowGranXVIIGreeXVIIRichAndaDailYoghGeraAustPelhLopeXVIICair
JohnLenoRoweWINXConseINKEmmaThomGuilKerrshinBlueWillLoviWritilliJohnMartMoorWillJameXVII
HEINRockAnotUltiHowaRajnInteAlfrPinnPulsSublNoraWindMcKiHeavSympArtsArtsMarkRobiCLAMArts
WillNoraBonuAndrArtsintediamZoneSwarGaryThomMarrJennTeasVictKunaElsaJeanPaulArcaChalBAFT
TwilDolbHaveAlicGrouOpenCosmDaniDTMFStudEmotSamsHOTPWippSuicErnsAdriWindPolaDarkNeotDura
SQuiGareKenwinaiMettVocaFlatMagiAusfBlanHellParkKidsWindPentCarsRavePhilBorkIntrChoiMMOR
MilthttpKunoThisTracJeweDownFaldWolfXVIIDaviJeffWindEmilWillNighCharLondHollJessValeWind
MariBangPortBonnMostAmanBarcElecJennEleaRobeEnglCarcRaouWindABBYJameEnidClaiTerrDarrGibs
SilbAgatSimpEleaGrahJennDaveDTMFDTMFDTMFMathFranOlivPetiPennHornEighXVIIScopSallSherTomm
tuchkasLefeRobe